Αστυνομικοί τα βάζουν με την ΕΔΕΚ για την μισθολογική τους κλίμακα – Ξεκαθαρίζει τη θέση του το κόμμα

Αστυνομικοί τα βάζουν με την ΕΔΕΚ για την μισθολογική τους κλίμακα – Ξεκαθαρίζει τη θέση του το κόμμα

Με την ΕΔΕΚ τα έχει βάλει ο Σύνδεσμος Αστυνομικών Κύπρου, αφού την θεωρεί υπεύθυνη για την μη αλλαγή της κλίμακας προαγωγής τους.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, 700  περίπου Αστυνομικοί έμειναν καθηλωμένοι στην μισθολογική κλίμακα Α5 από το 2013 λόγω της οικονομικής κατάρρευσης.

Ο Σύνδεσμος της Αστυνομίας είχε ενημερώσει τα μέλη του, ότι τον Μάρτιο του 2017, όσοι έμειναν καθηλωμένοι στην ίδια κλίμακα για τέσσερα έτη λόγω κρίσης, θα αναβαθμίζονταν αναλόγως με τα χρόνια υπηρεσίας τους.

Ενώ λοιπόν οι 700 αστυνομικοί ανέμεναν την προαγωγή τους, ενημερώθηκαν ότι το εν λόγω ζήτημα «κολλάει» στην Βουλή λόγω πρότασης που κατέθεσε η ΕΔΕΚ για πάγωμα προσλήψεων και προαγωγών πριν από τις Προεδρικές, ώστε να μην υπάρξουν ρουσφετολογικές ανακατατάξεις. 

Ξεκαθαρίζει η ΕΔΕΚ – «Η πρόταση μας δεν περιορίζει τις μισθολογικές προαγωγές»

Σε επικοινωνία μας με την ΕΔΕΚ, μας ξεκαθάρισαν ότι η πρόταση του κόμματος δεν αφορά τις εν λόγω μισθολογικές προαγωγές.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα η ηγεσία του κόμματος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Σύνδεσμο Αστυνομικών στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης (30/3), στις 16:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE