Υπ. Εσωτερικών:«Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου

Υπ. Εσωτερικών:«Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου

Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος σε σημερινές του δηλώσεις για την υπόθεση της καταγγελίας εις βάρος του για υπόθεση ασυμβίβαστου.

Κληθείς να σχολιάσει την αναμενόμενη απόφαση της Επιτροπής, ο κ. Χάσικος είπε πως “είναι καλύτερα να μην προτρέχουμε και να περιμένουμε να δούμε αν θα αποφασίσει σήμερα και τι απόφαση θα πάρει. Ουδείς εγγυάται ότι η Επιτροπή θα αποφασίσει σήμερα περί της ύπαρξης ή όχι σε σχέση με την καταγγελία για ασυμβίβαστο εκ μέρους του Υπουργού”. 

Σε σχόλιο πως θα μπορούσε να είχε τελειώσει αυτή η υπόθεση αν μεταβίβαζε περιουσιακά στοιχεία στα παιδιά ή στη σύζυγο του, ο κ. Χάσικος είπε πως αυτό πρέπει να το ακούσει ο κόσμος. Ο ΥΠΕΣ δεν προέβη σε περαιτέρω σχόλιο καθώς - όπως δήλωσε ο ίδιος - δεν θα ήθελε καθ` οιονδήποτε τρόπο να επέμβει στη διαδικασία εξέτασης.

Τέλος, σε ερώτηση αν αυτές οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές, ο κ. Χάσικος διευκρίνισε πως η Επιτροπή δεν είναι δικαστήριο αλλά ένα διοικητικό όργανο που θα εκδώσει μια διοικητική πράξη, η οποία μπορεί να προσβληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE