Ακόμα ένα κτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Παντελίδη!

Ακόμα ένα κτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Παντελίδη!

Δυστυχώς, ενός κακού μύρια έπονται...

Η γιαγιά του Παντελή Παντελίδη και μητέρα του πατέρα του Σταύρου, η Έλλη έφυγε απο τη ζωή, την Κυριακή, 2/4, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Η αδυναμία του Παντελή έπαθε εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς για την ηλικιωμένη γυναίκα ο τελευταίος χρόνος ήταν και για εκείνη πολύ δύσκολος και η στεναχώρια της για την απώλεια του εγγονού της μεγάλη. Μια στεναχώρια που δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί αλλά και να ξεπεράσει.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τρίτη, 4/4,  το μεσημέρι και σύμφωνα με το nassosblog θα κηδευτεί δίπλα στον Παντελή της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίλ Ζελένσκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE