Ακόμα ένα κτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Παντελίδη!

Ακόμα ένα κτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Παντελίδη!

Δυστυχώς, ενός κακού μύρια έπονται...

Η γιαγιά του Παντελή Παντελίδη και μητέρα του πατέρα του Σταύρου, η Έλλη έφυγε απο τη ζωή, την Κυριακή, 2/4, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Η αδυναμία του Παντελή έπαθε εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς για την ηλικιωμένη γυναίκα ο τελευταίος χρόνος ήταν και για εκείνη πολύ δύσκολος και η στεναχώρια της για την απώλεια του εγγονού της μεγάλη. Μια στεναχώρια που δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί αλλά και να ξεπεράσει.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τρίτη, 4/4,  το μεσημέρι και σύμφωνα με το nassosblog θα κηδευτεί δίπλα στον Παντελή της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE