LIFESTYLE

Aποκαλυπτικο: Ποιον ψήφισαν οι Διάσημοι για να πάει στους Μαχητές; Αγγελόπουλο, Σπαλιάρα ή Χρανιώτη; VIDEO

Aποκαλυπτικο: Ποιον ψήφισαν οι Διάσημοι για να πάει στους Μαχητές; Αγγελόπουλο, Σπαλιάρα ή Χρανιώτη; VIDEO

Το τροχαίο έφερε τα πάνω - κάτω... Ο Σάκης θα ζητήσει από τους επώνυμους να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους... για να γίνει αντίπαλός τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει ψηφοφορία σύμφωνα με την οποία παίκτης των Διασήμων πρέπει να πάει στους Μαχητές! Σύμφωνα με την Χριστίνα Λαμπίρη και τις πληροφορίες της, ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο παίκτης που θα μετακινηθεί από τους Διάσημους στους Μαχητές.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι! Οι διάσημοι στέλνουν έναν από την ομάδα τους στην αντίπαλη ομάδα! VIDEO

«Ήρθε μόλις τώρα στο κινητό, με μικρή επιφύλαξη, αλλά 99,9%… Survivor, έχουμε εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Μετά από το τροχαίο και εφόσον αλλάζουν τα δεδομένα και εφόσον δεν έχουμε αποχώρηση, όπως έχουμε πρώτοι πει σε αυτή την εκπομπή, θα γίνει μια μικρή αλλαγή, υποχρεωτικά. Κάποιος από τους διάσημους θα υποχρεωθεί να μετακινηθεί στους Μαχητές. Ο Διάσημος που πρόκειται να μετακινηθεί στους Μαχητές και θα το δούμε απόψε το βράδυ είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Είχε πολλούς τσακωμούς. Γενικά έχει δημιουργήσει εντάσεις…» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη σχετικά με τις εξελίξεις στο Survivor!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top