ΠΑΦΟΣ: Έκαναν κρυψώνα τους ακατοίκητο σπίτι – Δεν πίστευαν οι αστυνομικοί στο τι βρήκαν μέσα του

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν κρυψώνα τους ακατοίκητο σπίτι – Δεν πίστευαν οι αστυνομικοί στο τι βρήκαν μέσα του

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στο θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί εντός ακατοίκητης οικίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Παρασκευής 14/4, η Αστυνομία μετέβη σε ακατοίκητη οικία στο Προδρόμι μετά από πληροφορία. 

Στην σκηνή τα μέλη της Αστυνομίας βρήκαν 230 κρυμμένες εργοστασιακές κροτίδες, τρεις μεγάλες αυτοσχέδιες κροτίδες και ποσότητα από θειάφι και κάλλη. Στην σκηνή βρήκαν και ταινίες όπου χρησιμοποιούσαν για την κατασκευή των κροτίδων.

Όλα τα τεκμήρια παραλήφθηκαν για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων από την Αστυνομία. 

Παράλληλα γίνονται και έρευνες για το άτομο ή άτομα που τα τοποθέτησαν στον χώρο της ακατοίκητης οικίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE