ΠΑΦΟΣ: Κλοπιμαίο όχημα βρέθηκε καμένο δίπλα από τον υδατοφράκτη Ασπρόκρεμου – Κλάπηκε τέλη Μαρτίου

ΠΑΦΟΣ: Κλοπιμαίο όχημα βρέθηκε καμένο δίπλα από τον υδατοφράκτη Ασπρόκρεμου – Κλάπηκε τέλη Μαρτίου

Καμένο όχημα που είχε κλαπεί εντοπίστηκε κοντά στον υδατοφράκτη του Ασπρόκρεμου

Σε άμεση  κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής 14/4 ύστερα από πληροφορία πολίτη ότι καμένο όχημα εντοπίστηκε κοντά στον υδατοφράκτη του Ασπρόκρεμου.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου έσπευσαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διεφάνη πως πρόκειται για όχημα που κλάπηκε στις τέλη  Μαρτίου στην Πάφο και ανήκει σε 35χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο όχημα πρέπει να τέθηκε φωτιά πριν από μέρες, ωστόσο στο σημείο που βρίσκονταν δεν ήταν θεατό.

Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.