ΕΛΛΑΔΑ

Δάκρυσε ολόκληρη η Ελλάδα – Έλιωσαν στα σίδερα ο Ιωάννης, ο Θωμάς, ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & BINTEO

Δάκρυσε ολόκληρη η Ελλάδα – Έλιωσαν στα σίδερα ο Ιωάννης, ο Θωμάς, ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & BINTEO

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην Ελλάδα, αφού έχασαν τέσσερα "παιδιά" τους, όταν το στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο επέβαιναν και εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη, κατέπεσε το πρωί της Τετάρτης (19/4) στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας.

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας που ήταν ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου και ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής, συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου έφυγαν από τη ζωή εν ώρα καθήκοντος, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους και τους συναδέλφους τους.

Οι τέσσερις άντρες χάθηκαν για πάντα με το στρατιωτικό ελικόπτερο που λάτρευαν, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια των ανθρώπων που τους αγάπησαν.

Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου

 

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης​

Ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής

Σαν από θαύμα, οι διασώστες εντόπισαν ζωντανή την ιπτάμενη μηχανικό, αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, η οποία μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και αναμένεται με την κατάθεσή της, να φωτίσει τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες, σημειώθηκε η τραγωδία αυτή.

Η ιπτάμενη μηχανικός, αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα

Δείτε το βίντεο:

Από star.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top