Αυτή είναι η αλήθεια για την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Survivor-Δε θα πιστεύετε τι σχεδιάζει να κάνει στον Άγιο Δομίνικο

Αυτή είναι η αλήθεια για την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Survivor-Δε θα πιστεύετε τι σχεδιάζει να κάνει στον Άγιο Δομίνικο

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο θέλουν οι φήμες να ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς και το People παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες για τα σχέδια του κορυφαίου Έλληνα σταρ σχετικά με το Survivor.

Η «κρούση» στον Σάκη, ο οποίος έχει σταθερή συνεργασία με τον ΣΚΑΙ λόγω του X Factor που παρουσιάζει αλλά και της παρουσίας του στο The Voice ως coach, έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, τόσο από το κανάλι, όσο και από τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Acun Ilicali, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις.

Αν και γράφτηκε πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί στο εξωτικό νησί για το party της ένωσης των δύο ομάδων, η οποία θα γίνει αμέσως μετά την επόμενη αποχώρηση, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα, οι πληροφορίες που επικαλείται το έγκυρο peoplegreece.com αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Τόσο ο Σάκης, όσο και το κανάλι και η παραγωγή, αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, με πολλά σχέδια να βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων, έχοντας ως κύριο στόχο την αξιοποίηση της λάμψης του και της τηλεοπτικής του εμπειρίας, που θα προσδώσουν επιπλέον ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό project.

Αυτό που, πάντως, δεν φαίνεται να συζητά ο Σάκης είναι το πρόσωπο που θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι. Όπως γράφει το PeopleGreece, μαζί του θα πάρει την Κάτια Ζυγούλη, καθώς σκέφτονται να συνδυάσουν την παρουσία του στην εκπομπή με ένα ρομαντικό, bachelor, ταξίδι λίγο πριν τον γάμο τους, που θα γίνει ανήμερα των γενεθλίων της συντρόφου του, στις 3 Ιουλίου!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE