Ο Νικόλας έλαβε θέση στην αντιπαράθεση Οδυσσέα και Σάβιας – Tweet και φωτογραφία με νόημα…

Ο Νικόλας έλαβε θέση στην αντιπαράθεση Οδυσσέα και Σάβιας – Tweet και φωτογραφία με νόημα…

Θέμα των ημερών έχει γίνει ξανά ο διορισμός της Σάβιας Ορφανίδου, υποψήφιας του ΔΗΣΥ στις βουλευτικές εκλογές και μέλος του πολιτικού γραφείου του κόμματος, στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο.

Αφορμή για να ξεκινήσει και πάλι η δημόσια συζήτηση για τον διορισμό της στάθηκε η δήλωση – ασπίδα προστασίας, που σήκωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργίαδης πρόσφατα στο ΡΙΚ μιλώντας για άδικη στοχοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γεωργιάδης: «Άδικη και ύποπτη η στοχοποίηση της Σάβιας» - Υπάρχουν και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι – κομματικά στελέχη - VIDEO​

Ακολούθησε ένας πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπουργείου Οικονομικών με χαρακτηρισμούς και καρφιά.

Στην αντιπαράθεση έλαβε θέση δια της πλαγίου οδού και ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη έγραψε στο twitter:

«Αναμενόμενο ότι οι υποδείξεις του Γ. Ελεγκτή ενοχλούν την εκάστοτε εκτελεστική εξουσία. Γι´αυτό ακριβώς οφείλουμε να στηρίξουμε το Θεσμό.»

Δείτε το tweet: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.