ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 25χρονης Ελληνοκύπριας – Ήταν στο νοσοκομείο με την μητέρα της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 25χρονης Ελληνοκύπριας – Ήταν στο νοσοκομείο με την μητέρα της

Αιφνίδιος θάνατος 25χρονης Ελληνοκύπριας από την Λεμεσό, στον χώρο στάθμευσης του παλαιού νοσοκομείου της πόλης.

Η νεαρή είχε πάει με την μητέρα της στο εν λόγω δημόσιο νοσηλευτήριο όπου και εξετάστηκε από παθολόγο. Τις τελευταίες ημέρες παραπονιόταν ότι δεν ένοιωθε καλά.

Στις 11:45 (20/04) και ενώ βρισκόταν με τη μητέρα της στον χώρο στάθμευσης έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού από νοσοκομές και ιατρούς, οι οποίοι της παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Την Παρασκευή (21/04) θα διενεργηθεί νεκροψία στη σορό της για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με την μητέρα της θανούσας, η άτυχη 25χρονη είχε σύνδρομο ντάουν, ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν ένιωθε καλά.

Ο Σοφοκλής Σοφοκλέους που έκανε την αυτοψία δεν διαπίστωσε να έχει εξωτερικές κακώσεις η 25χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE