ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο άγριο φονικό στην κατεχόμενη Λευκωσία: Έσφαξε 37χρονη μετά από τσακωμό – Ήθελε να την κάψει ζωντανή

Νέο άγριο φονικό στην κατεχόμενη Λευκωσία: Έσφαξε 37χρονη μετά από τσακωμό – Ήθελε να την κάψει ζωντανή

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στα κατεχόμενα από τη νέα δολοφονία γυναίκας για ασήμαντο λόγο και αφορμή. Νεαρός άντρας σκότωσε με διαδοχικές μαχαιριές 37χρονη με την οποία προηγουμένως είχαν λογομαχήσει.

Διαβάστε επίσης:  Άγριο φονικό συγκλονίζει την κατεχόμενη Αμμόχωστο: Έσφαξε τη σύζυγό του με έξι μαχαιριές μπροστά στα μάτια θαμώνων καφετέριας

Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία της 25χρονης Μπουρτζιού Οκουμούς από τον 42χρονο σύζυγό της στην Αμμόχωστο, τ/κ ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίς το απόγευμα ότι άλλη μία γυναίκα δολοφονήθηκε με μαχαίρι.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για την 37χρονη Γκαμζέ Πεχλιβάν, που φέρει μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματός της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χαβαντίς, η Πεχλιβάν ήρθε στην Κύπρο πριν δύο ημέρες. Για την δολοφονία συνελήφθη ο Σουάτ Ασίρ ο οποίος σύμφωνα με την Haber Kibris αφού μαχαίρωσε το θύμα ήθελε να την κάψει ζωντανή.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο μάλωσαν μέσα στο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν από το οποίο η Πεχλιβάν κατέβηκε σε κάποια στιγμή και άρχισε να τρέχει προς το λεγόμενο «διεθνές πανεπιστήμιο Κύπρου», που βρίσκεται στην περιοχή της Μιας Μηλιάς.

Cinayet zanlısı halen aranıyor!

Ο Ασίρ την ακολούθησε και μπροστά σε άτομα που παρακολουθούσαν, ανέσυρε μαχαίρι και της επιτέθηκε με τα Τουρκοκυπριακά μέσα να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 μαχαιριές στο στήθος. 

GAMZE PEHLİVAN

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top