Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz - Σε πελάγη ευτυχίας ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής!

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz - Σε πελάγη ευτυχίας ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής!

Το επώνυμο ζευγάρι εδώ και μέρες ανυπομονούσε να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του παιδάκι...

Δεν κατάφεραν να κρύψουν την ανυπομονησία τους για την γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Όλα ήταν έτοιμα και την Παρασκευή, 21-4 έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι.

Ο λόγος για τον διεθνή Κύπριο ποδοσφαιριστή Κούλλη Παύλου και την σύζυγο του Ονόφρη που απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας.

O μικρός θα πάρει το όνομα Πάυλος.

Διαβάστε επίσης: Το ζευγάρι της κυπριακής showbiz ανυπομονεί για την γέννηση του γιου του! ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.