ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενισχύει οικονομικά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου η RCB Bank

Ενισχύει οικονομικά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου η  RCB Bank

Εισφορά ύψους 2.500 ευρώ έκανε η RCB Bank στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, για τις ανάγκες του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας "Αροδαφνούσα".

Ανακοίνωση  της Τράπεζας αναφέρει ότι στο πλαίσιο της 42ης Πορείας Χριστοδούλας ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της RCB Bank Ltd Σώτος Ζακχαίος επισκέφθηκε το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και παρέδωσε επιταγή ύψους €2.500 στην Εκτελεστική Διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Μαρία Ιωαννίδου. 

Ο κ. Ζακχαίος εξήρε την προσφορά και το έργο που επιτελείται στην «Αροδαφνούσα», διαβεβαιώνοντας ότι η RCB θα βρίσκεται δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο στην προσπάθειά του. Η Τράπεζα, είπε, "έδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στη στήριξη της συντονισμένης προσπάθειας για την καταπολέμηση του καρκίνου στην Κύπρο".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top