Ύποπτο όχημα «εκκένωσε» εκλογικό τμήμα στην Γαλλία – Υπό την σκιά τρομοκρατικού κτυπήματος οι εκλογές

Ύποπτο όχημα «εκκένωσε» εκλογικό τμήμα στην Γαλλία – Υπό την σκιά τρομοκρατικού κτυπήματος οι εκλογές

Εκκενώθηκε εκλογικό τμήμα στην Μπεσανσόν στην ανατολική Γαλλία εξαιτίας ύποπτου οχήματος.

Ένα εκλογικό τμήμα στην πόλη Μπεσανσόν της ανατολικής Γαλλίας εκκενώθηκε σήμερα μετά τον εντοπισμό ενός κλεμμένου οχήματος, που είχε εγκαταλειφθεί με αναμμένη τη μηχανή την ώρα, που διεξαγόταν η ψηφοφορία για τον σημερινό πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ανακοίνωσε το Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Το ύποπτο όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και έγινε γνωστό ότι είχε κλαπεί, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου στο Reuters και πρόσθεσε ότι αποφασίστηκε η εκκένωση του εκλογικού τμήματος ενώ κλήθηκαν επί τόπου πυροτεχνουργοί για να εξετάσουν το αυτοκίνητο.

Εξάλλου, στις 12:00 ώρα Γαλλίας το ποσοστό συμμετοχής στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία ανέρχετο σε 28,54% έναντι 28,29% που ήταν την ίδια ώρα στις εκλογές του 2012, 31,21% την ίδια ώρα το 2007 και 21,40% την ίδια ώρα το 2002, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.