Τρελαίνει κόσμο η φωτογραφία με μαγιό πρωταγωνίστριας Κυπριακής σειράς! «Κούκλα, Θεα…»

Τρελαίνει κόσμο η φωτογραφία με μαγιό πρωταγωνίστριας Κυπριακής σειράς! «Κούκλα, Θεα…»

Η Φιόνα Γεωργιάδη είναι μια νέα και όμορφη ηθοποιός, η οποία εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Η τηλεοπτική «Αλκηστις» πέραν από ταλαντούχα ηθοποιός διαθέτει και αναλογίες μοντέλου.

 Η όμορφη Φιόνα η οποία έχει δουλέψει και στο εξωτερικό «ξέκλψε» λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Κύπρου και βρέθηκε στη Μύκονο για λίγες στιγμές χαλάρωσης αλλά και το πρώτο της μπάνιο.

Σχετική φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως καλά μαντεύετε τα like έπεσαν «βροχή» και στα σχόλια να γράφουν ότι η νεαρή ηθοποίος είναι «κούκλα» και «θεα» μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE