Η Άντρεα Κυριάκου κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει ότι έχει κορμάρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Άντρεα Κυριάκου κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει ότι έχει κορμάρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το όμορφο μοντέλο από την Λεμεσό, που σε ένα μήνα περίπου, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Μεκρή, έκανε την πρώτη της ηλιοθεραπεία για το 2017.

Φορώντας ένα ολόσωμα μαγιό εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα παρά το γεγονός ότι δεν «χτυπιέται» στο γυμναστήριο όπως δήλωσε αρκετές φορές.

Η Κύπρια καλλονή ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κερδίζοντας χιλιάδες likes αλλά και εγκωμιαστικά σχόλια για το σώμα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE