Η Άντρεα Κυριάκου κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει ότι έχει κορμάρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Άντρεα Κυριάκου κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει ότι έχει κορμάρα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το όμορφο μοντέλο από την Λεμεσό, που σε ένα μήνα περίπου, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Μεκρή, έκανε την πρώτη της ηλιοθεραπεία για το 2017.

Φορώντας ένα ολόσωμα μαγιό εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα παρά το γεγονός ότι δεν «χτυπιέται» στο γυμναστήριο όπως δήλωσε αρκετές φορές.

Η Κύπρια καλλονή ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κερδίζοντας χιλιάδες likes αλλά και εγκωμιαστικά σχόλια για το σώμα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE