Το «καυτό» ατύχημα της συντρόφου του Σοϊλέδη – Έσβησε αμέσως την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το «καυτό» ατύχημα της συντρόφου του Σοϊλέδη – Έσβησε αμέσως την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κοπέλα μάλλον δεν πρόσεξε την λεπτομέρεια στην φωτογραφία πριν την δημοσιεύσει…

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου, ανέβασε μια φωτογραφία στο instastory της όπου, ήθελε να δημοσιεύσει τις στιγμές χαλάρωσής της, διαβάζοντας ένα βιβλίο στην πισίνα.

Δυστυχώς, η φωτογραφία, εκτός από τα προαναφερθέντα, έδειχνε και κάτι άλλο, που φαίνεται πως άργησε να το προσέξει η γνωστή τραγουδίστρια, αφού πρόλαβε και την «ανέβασε».

Ωστόσο, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, με το που αντιλήφθηκε την λεπτομέρεια, έσβησε την φωτογραφία από το instastory της. 

*Την φωτογραφία πρόλαβε και αποθήκευσε το Gossip-tv.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE