ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Μαθητές περίμεναν έξω από περίπτερο - Μόλις ήρθε το προϊόν το εξαφάνισαν! – VIDEO
05.05.2017 - 22:17
Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους μαθητές, αλλά τέτοια... παράνοια δεν θα την περίμενε κανείς.
Την Πέμπτη (04/05) μαθητές περίμεναν ουρές έξω από περίπτερο στον Στρόβολο για να το αγοράσουν και μόλις το προϊόν έφτασε με εμπορικό όχημα, το εξαφάνισαν!
Πρόκειται για το παιχνίδι του 2017, το fidget spinner, που είναι ένα περιστρεφόμενο σπιράλ, κατασκευασμένο από μέταλλο, πλαστικό ή ξύλο, το οποίο περιστρέφεται στα δάκτυλα.
Όλα τα πιο πάνω αναφέρονται σε ρεπορτάζ της Μαρίας Παναγιώτου στον «Πολίτη» (05/05).
Το παιχνίδι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήρθε τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο και ήδη έγινε ανάρπαστο. Αρχικά οι εισαγωγείς το διέθεσαν σε τουριστικές περιοχές αλλά λόγω ζήτησης το διοχέτευσαν και σε μεγάλα περίπτερα των πόλεων.
Στη Λευκωσία διατίθεται από δυο περίπτερα.
Εκτός από διασκεδαστικό και αθόρυβο, «απορροφά» τους... κραδασμούς του άγχους και βοηθά τον κόσμο να απαλλαγεί από κακές συνήθειες.
Η τιμή του αρχίζει από το 1.70 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 100.
Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.