Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συνεχίζει ή κόβεται η εκπομπή της στο MEGAONE; ΦΩΤΟ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συνεχίζει ή κόβεται η εκπομπή της στο MEGAONE; ΦΩΤΟ

Μπορεί ακόμα να είναι Μάης, αλλά το κανάλι του Αρχαγγέλου κάνει τα πλάνα του... και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το «Όλα Για Σένα».

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει τέλος Αυγούστου κι επειδή μια λαϊκή ρήση λέει «Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» το MEGAONE άρχισε ήδη τα πλάνα του.

Μία από τις εκπομπές που ήδη βρίσκονται στον αέρα της κυπριακής τηλεόρασης πήρε το πράσινο φως και θα συνεχίσει και του χρόνου και πρόκειται για την εκπομπή «Όλα για σένα» που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η διεύθυνση του καναλιού φαίνεται ότι είναι πλήρως ικανοποιημένη με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής και της έδωσε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν με την ίδια ακριβώς ομάδα.

Η παρουσιάστρια μαζί με όλους τους συντελεστές το γιόρτασαν με μια έξοδό τους την Τετάρτη το βράδυ, 10-5, και τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους χωρίς καμία επιφύλαξη ο πανελίστας Νικόλας Ιωαννίδης σχολιάζοντας στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία: «Η μεγάλη οικογένεια του "Όλα για Σένα"! Πήραμε το πράσινο φώς και του χρόνου! Σας αγαπώ!». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE