To «άκυρο» του Κύπριου επειχειρηματία στον Χανταμπάκη! Τι παράλογο απαίτησε;

To «άκυρο» του Κύπριου επειχειρηματία στον Χανταμπάκη! Τι παράλογο απαίτησε;

Και όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατάφερε να κλείσει η συμφωνία...

Οι εποχές των παχυλών αγελάδων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσουν ορισμένοι. Καλή ώρα ο Στέλιος Χανταμπάκης που μετά την συμμετοχή του στο «Survivor» θεώρησε ότι οι μετοχές του έχουν ανέβει… παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε και ο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινού. 

Σύμφωνα με το nassosblog, το μοντέλο — παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα συζητούσε με επιχειρηματία που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Κύπρο για να κάνει γκεστ εμφάνιση.

Το θέμα προκύπτει από το γεγονός ότι ζήτησε το τριπλάσιο ποσό από αυτά που έπαιρνε προ «Survivor». Και ο επιχειρηματίας ήταν βέβαια διατεθειμένος να δώσει το κάτι τις παραπάνω, σε καμία όμως περίπτωση το ποσό που του ζητήθηκε.

Έτσι το «άκυρο» στον Στέλιο έπεσε με συνοπτικές διαδικασίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE