ΠΑΦΟΣ: Μάνα και γιος καλλιεργούσαν κάνναβη στον κήπο τους - Τι είπαν στην Αστυνομία κατά την σύλληψη τους

ΠΑΦΟΣ: Μάνα και γιος καλλιεργούσαν κάνναβη στον κήπο τους - Τι είπαν στην Αστυνομία κατά την σύλληψη τους

Στη σύλληψη μητέρας και γιου προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 18/05 η Αστυνομία στην Επαρχία Πάφου σε σχέση με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών διενήργησαν έρευνα σε κατοικία στην Πέγεια, στις 20:00, όπου εντόπισαν πέντε φυτά κάνναβης ύψους 18 -25 εκατοστών.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 49χρονης από τη Βρετανία και του 17χρονου γιου της.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα παραδέχτηκαν στην Αστυνομία ότι τα ναρκωτικά τα καλλιεργούσαν για δική τους χρήση.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προθέσεις και πιθανά σενάρια συνεννόησης για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής καταγράφηκαν και σε σχέση με τα δύο μικρότερα κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή με τέσσερις βουλευτές, το Κίνημα «Άλμα-Πολίτες για την Κύπρο» και την Άμεση Δημοκρατία, καθώς οι ψήφοι τους ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές στη διαμόρφωση των τελικών ισορροπιών ενόψει της ψηφοφορίας της 4ης Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE