ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρή γυναίκα με νοητική στέρηση ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρή γυναίκα με νοητική στέρηση ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού

Το ισχυρισμό ότι έπεσε θύμα βιασμοί από νεαρό άντρα από το Καμερούν κατήγγειλε νεαρή γυναίκα από την Λευκωσία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/05  στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση ισχυριζόμενη πως έπεσε θύμα βιασμοί από νεαρό άντρα από το Καμερούν.

Μάλιστα, η ίδια κλαίγοντας ενημέρωσε την φίλη της όπου της ανάφερε πως έκανε έρωτα με το ζόρι μαζί με ένα νεαρό άντρα στο σπίτι του.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λευκωσίας  με τα μέλη της Αστυνομίας να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την νεαρή η οποία είναι άτομο με νοητική στέρηση.

Η ίδια αρνείτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση θα συνεχιστούν  και την Πέμπτη 18/05. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE