ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος σε παράνομο υποστατικό τζόγου – Υπό κάλυψη αστυνομικοί έπαιξαν τα φρουτάκια τους και μετά τους πέρασαν χειροπέδες!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος σε παράνομο υποστατικό τζόγου – Υπό κάλυψη αστυνομικοί έπαιξαν τα φρουτάκια τους και μετά τους πέρασαν χειροπέδες!

Η πληροφορία για παράνομο υποστατικό τζόγο έβγαλε λαβράκι!

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού μετά από οργανωμένη επιχείρηση που στήθηκε την Τετάρτη το βράδυ 18/05.

Υπό κάλυψη αστυνομικοί εισήλθαν εντός του υποστατικού που βρίσκεται στην Οδό Αγίας Φυλάξεως και ζήτησαν να παίξουν τυχερά παιχνίδια.

Μετά από την πάροδο μιας ώρας στο υποστατικό μπουκάραν μέλη της Αστυνομίας όπου και πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα.

Πρόκειται για δυο γυναίκες υπάλληλους, τον υπεύθυνο του υποστατικού και ένα θαμώνα.

Να σημειώσουμε πως από το υποστατικό κατασχέθηκαν 32 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.