Survivor: Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε το παιχνίδι εναντίον των Τούρκων – Τι είπαν Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης - VIDEO

Survivor: Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε το παιχνίδι εναντίον των Τούρκων – Τι είπαν Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης - VIDEO

Πώς αντέδρασαν Διάσημοι και Μαχητές;

O Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού αυτό που έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Ότι δηλαδή Μαχητές και Διάσημοι θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή την εξέλιξη του παιχνιδιού και που θα μπορέσουν σε περίπτωση που νικήσουν να γιορτάσουν όλοι μαζί για το έπαθλο τους.

Σε ερώτηση σχετική με το ποιους παίκτες θα διάλεγε να αγωνιστούν ο Μάριος Ιωαννίδης πρότεινε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Μάριο Ιωαννίδη και βρισκόταν ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε τι είπαν για το αγώνισμα εναντίον των Τούρκων του Survivor:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE