ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Τρεις 20χρονοι ύποπτοι για την ληστεία των 20 χιλιάδων έξω από την τράπεζα

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Τρεις 20χρονοι ύποπτοι για την ληστεία των 20 χιλιάδων έξω από την τράπεζα

Σε τρεις συλλήψεις νεαρών προσώπων προχώρησαν οι Αρχές σε σχέση με την ληστεία που διεπράχθη την Δευτέρα 15/05 το μεσημέρι έξω από τράπεζα της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Πέμπτη 18/05, εναντίον των τριών νεαρών προέκυψε μαρτυρία που τους εμπλέκει στην όλη υπόθεση.

Πρόκειται για δυο 23χρονος και ένα 22χρονο από την Λευκωσία.

Εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία και οι τρεις του αναμένεται να περάσουν από ανάκριση έτσι ώστε να αποφασιστεί κατά πόσον θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Θυμίζουμε πως  η 50χρονη γυναικά πριν προλάβει να μπει στην τράπεζα, τρία άτομα της επιτέθηκαν κτυπώντας την και αποσπώντας της την τσάντα.

Μάλιστα ο ένας εκ των δραστών την άρπαξε από το στόμα και την εγείρε πάνω του ενώ οι άλλοι δυο της επιτέθηκαν και την κτυπήσαν ρίχνοντας την στο έδαφος.

Αφού της ανάσπασαν το τσαντάκι που περιείχε 20 χιλιάδες ευρώ έφυγαν σας κύριοι, άγνωστοι με ποιο τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.