Το Survivor θα έχει ημιτελικό και τελικό! Ποιος θα γίνει στην Αθήνα και ποιος στην Ρόδο;

Το Survivor θα έχει ημιτελικό και τελικό! Ποιος θα γίνει στην Αθήνα και ποιος στην Ρόδο;

Ο λόγος ειναι ότι οι παίκτες και η παραγωγή πρέπει να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Όλα δείχνουν πως τόσο οι ημερομηνίες όσο και οι τοποθεσίες όπου θα διεξαχθούν ημιτελικός και τελικός του Survivor είναι οριστικές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, οι ιθύνοντες θέλοντας να κάνουν τα πάντα για να πάρει το Survivor παράταση βρήκαν τη λύση… Για το λόγο αυτό στο παιχνίδι επιβίωσης δεν θα έχουμε έναν καθιερωμένο τελικό αλλά θα προηγηθεί και ημιτελικός.

Μάλιστα λόγω του ότι παίκτες και παραγωγή πρέπει να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι τις 25 Ιουνίου καθώς κλείνει το production hub, τα τελευταία live θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου ενώ ο τελικός στις 2 Ιουλίου σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE