Ο κακός χαμός με το σεξιστικό σχόλιο του Μάριου Πρίαμου: «Όταν ήμασταν 16 υπήρχαν 4-5 κορίτσια...αλλά εμείς δεν τις παίρναμε βίντεο...» VIDEO

Ο κακός χαμός με το σεξιστικό σχόλιο του Μάριου Πρίαμου: «Όταν ήμασταν 16 υπήρχαν 4-5 κορίτσια...αλλά εμείς δεν τις παίρναμε βίντεο...» VIDEO

Η εκπομπή της Καινούργιου αποκάλυψε το ποστ του παίκτη των Μαχητών που έγραψε πριν από ένα χρόνο, με την παρουσιάστρια - θαυμάστρια του Κύπριου - να προσπαθεί μάταια να τον υπερασπιστεί...

Ένα ακόμη ποστ του Mάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook πριν μπει στο Survivor βλέπει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί αντιδράσεις.

Μετά τα σχόλια του για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ένα ακόμη σχόλιο, αυτή τη φορά άκρως σεξιστικό!

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε το ποστ του παίκτη των Μαχητών που έγραψε πριν από ένα χρόνο.

«Όταν ήμασταν κι εμείς 16 χρονών, υπήρχαν 4-5 κορίτσια που ήταν ατίθασα στο σχολείο και κορόιδευαν τα άλλα κορίτσια, αλλά εμείς δεν τις παίρναμε βίντεο... Τις παίρναμε πίσω...@@@. Πώς άλλαξαν οι καιροί ρε γαμ@το...», έγραφε το ποστ. 

«Σοκ!», είπε χαμηλόφωνα η παρουσιάστρια «Μήπως είναι κάποιος άλλος; Δεν θέλω να μου χαλάσετε το όνειρο! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έχει γράψει αυτός!», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Βρίζουν την ξανθιά παρουσιάστρια επειδή «γουστάρει» τον Μάριο Πρίαμο! VIDEO
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE