«Το Ντάνο τον έχω για πρωινό! Η Λάουρα είναι χειρότερη…» – Λαϊκή τραγουδίστρια έτοιμη για το Survivor!

«Το Ντάνο τον έχω για πρωινό! Η Λάουρα είναι χειρότερη…» – Λαϊκή τραγουδίστρια έτοιμη για το Survivor!

http://lifenewscy.com/to-ntano-ton-echo-gia-proino-i-laoura-ine-chiroteri-laiki-tragoudistria-etimi-gia-to-survivor/

Η τραγουδίστρια, μίλησε για τη ζωή της, το τραγούδι και τις πίστες, ενώ αναφέρθηκε μάλιστα και στο survivor και συγκεκριμένα στον φίλο της Μπο.

Συγκεκριμένα, η Χρύσπα μίλησε για τα κιλά του Μπο, αλλά ακόμα μίλησε για το εάν τον βλέπει νικητή! «Θα τρέξω για τον Μπο, για το αστέρι μου. Δεν μπορώ να το συνηθίσω παιδιά, sorry. Αυτός δεν είναι ο Μπο μας, εγώ τον θέλω μπαμπάτσικο…» και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα κερδίσει το survivor, γιατί αγωνιστικά έχει και πιο δυνατούς παίκτες».

Ωστόσο, έκανε και πλάκα όσον αφορά τον Ντάνο αλλά και τη Λάουρα. Όσον αφορά εάν θα πέρναγε τον Ντάνο είπε: «Τον Ντάνο θα τον κέρδιζα, τον έχω για πρωινό τον Ντάνο», ενώ για τη Λάουρα είπε: «Τη Λάουρα θα την περνούσα, είναι χειρότερη από εμένα…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE