LIFESTYLE

Πρωταγωνιστής της σειράς «Παραμύθι Αλλιώς» κατακεραυνώνει το Survivor: «Αυτά τα παιχνίδια κατεβάζουν τον πήχη… ας μην προσφέρουμε τόσο κουτόχορτο στο κοινό»

Πρωταγωνιστής της σειράς «Παραμύθι Αλλιώς» κατακεραυνώνει το Survivor: «Αυτά τα παιχνίδια κατεβάζουν τον πήχη…  ας μην προσφέρουμε τόσο κουτόχορτο στο κοινό»

Η σειρά του Λώρη Λοιζίδη ξεκίνησε πριν από μερικές βδομάδες αφού ξεπεράστηκαν πολλά προβλήματα, βρίσκει όμως στην πορεία του το Survivor που κυριολεκτικά έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό.

Αν και πλέον το Survivor δεν μεταδίδεται Πέμπτη λόγω X-Factor, πρωταγωνιστής από τη σειρά «Παραμύθι Αλλιώς» που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στην Κυπριακή τηλεόραση είπε την άποψη του έξω από τα δόντια.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου (τον καλοκάγαθο βασιλιά της σειράς) ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και μίλησε μεταξύ άλλων και για το Survivor. Διαβάστε σχετικά:

Όσον αφορά στο φαινόμενο των ριάλιτι ποια είναι η γνώμη σας;

Απόλυτα αρνητική. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια κατεβάζουν τον πήχη. Καταλαβαίνω ένα σίριαλ το οποίο μπορεί να μην είναι καλό, αλλά προσπαθούν. Όμως, το να βγαίνουν προγράμματα όπως το Survivor, όπου 20 άτομα προσπαθούν να βάλουν ένα τόπι μέσα από μια βλακώδη διαδικασία, δεν μπορώ να το καταλάβω, ούτε γιατί γίνεται ούτε γιατί έχει αυτή την επιτυχία. Είπα και πριν ότι «φωνή λαού, οργή θεού» αλλά ας μην προσφέρουμε τόσο κουτόχορτο στο κοινό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top