Τραμπ: Πολλές από τις διαρροές του Λευκού Οίκου είναι ψευδείς

Τραμπ: Πολλές από τις διαρροές του Λευκού Οίκου είναι ψευδείς

Πολλές από τις «διαρροές» πληροφοριών από το Λευκό Οίκο είναι «ψευδείς ειδήσεις», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε μετά τη δημοσιοποίηση αναφορών που εμπλέκουν τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ, σε μια προεκλογική προσπάθεια οργάνωσης ενός μυστικού δικτύου επικοινωνίας με την Ρωσία, πριν από την προεδρική εκλογή του Τραμπ.

Ο Κούσνερ είναι σήμερα υψηλόβαθμος άμισθος σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Ο Τραμπ που επέστρεψε στην Ουάσινγκτον από την πρώτη εννιαήμερη επίσκεψή του, στην Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τις Βρυξέλλες και την Σικελία, βρίσκεται αντιμέτωπος με καταιγιστικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση αυτή.

«Κατά την γνώμη μου, πολλές από τις διαρροές πληροφοριών που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο, είναι κατασκευασμένα ψέματα που αναπαράγονται από τα #FakeNews media», έγραψε σήμερα ο Τραμπ σε μια σειρά αναρτήσεων του στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE