Τραμπ: Πολλές από τις διαρροές του Λευκού Οίκου είναι ψευδείς

Τραμπ: Πολλές από τις διαρροές του Λευκού Οίκου είναι ψευδείς

Πολλές από τις «διαρροές» πληροφοριών από το Λευκό Οίκο είναι «ψευδείς ειδήσεις», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε μετά τη δημοσιοποίηση αναφορών που εμπλέκουν τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ, σε μια προεκλογική προσπάθεια οργάνωσης ενός μυστικού δικτύου επικοινωνίας με την Ρωσία, πριν από την προεδρική εκλογή του Τραμπ.

Ο Κούσνερ είναι σήμερα υψηλόβαθμος άμισθος σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Ο Τραμπ που επέστρεψε στην Ουάσινγκτον από την πρώτη εννιαήμερη επίσκεψή του, στην Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τις Βρυξέλλες και την Σικελία, βρίσκεται αντιμέτωπος με καταιγιστικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση αυτή.

«Κατά την γνώμη μου, πολλές από τις διαρροές πληροφοριών που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο, είναι κατασκευασμένα ψέματα που αναπαράγονται από τα #FakeNews media», έγραψε σήμερα ο Τραμπ σε μια σειρά αναρτήσεων του στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE