Για πιθανή επίσκεψη Τσαβούσογλου στα Κατεχόμενα την Πέμπτη 1/6 γράφει η Κίπρις ποστασί

Για πιθανή επίσκεψη Τσαβούσογλου στα Κατεχόμενα την Πέμπτη 1/6 γράφει η Κίπρις ποστασί

Για πιθανή επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου την Πέμπτη στα κατεχόμενα, γράφει η Κίπρις ποστασί που επικαλείται διπλωματικές πηγές για να προσθέσει ότι η επίσκεψη θα αποσκοπεί στο να σταλούν μηνύματα σύμπνοιας τουρκικής και τ/κ πλευράς και στο Κυπριακό αλλά και μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το άρθρο, αναμένεται ότι εκτός από τη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ – όπως και την προηγούμενη φορά – αναμένεται να έχει συνάντηση και με τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών κομμάτων» στο «προεδρικό». Επειδή η επίσκεψη αυτή θα είναι μετά τη συνάντηση Τσαβούσογλου – Έιντε στην Άγκυρα η τ/κ εφημερίδα υποστηρίζει ότι μπορεί να γίνουν κρίσιμες δηλώσεις.
 
Η Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι μετά τις επαφές του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε σε Αθήνα και Άγκυρα αναμένεται να ενημερώσει γραπτώς τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE