Συνελήφθη 17χρονος Σύρος που σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο Βερολίνο

Συνελήφθη 17χρονος Σύρος που σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο Βερολίνο

O εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών στο κρατίδιο του Βραδεμβούργου επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι η γερμανική αστυνομία έθεσε σήμερα υπό κράτηση έναν 17χρονο, Σύρο που σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο Βερολίνο.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω» επισήμανε ο αξιωματούχος, αναφερόμενος στο εν λόγω δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild».

Εντούτοις, η αστυνομία του Βραδεμβούργου γνωστοποίησε ότι δεν έχει προς το παρόν βρει στοιχεία ότι ο ύποπτος, που συνελήφθη στην περιοχή Ούκερμαρκ, βορειοανατολικά του Βερολίνου, σχεδίαζε μια επίθεση.

«Η συριακή υπηκοότητα και τα συγκεκριμένα σχέδια επίθεσης δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί. Οι έρευνες συνεχίζονται» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε η αστυνομία του Βραδεμβούργου σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter.

Την περασμένη Τετάρτη η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις φερόμενους ως ισλαμιστές σε εφόδους στο Βερολίνο την ώρα που η γερμανική πρωτεύουσα ετοιμαζόταν για ένα διήμερο μαζικών συγκεντρώσεων με αποκορύφωμα την κοινή εμφάνιση της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE