ΛΕΜΕΣΟΣ: Έξω φρενών οι πολίτες με καταστηματάρχες – «Να κινδυνεύει η δική μου ζωή ή του παιδιού μου ή να δυσκολεύεται ένας συνάνθρωπός μας να περάσει…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έξω φρενών οι πολίτες με καταστηματάρχες – «Να κινδυνεύει η δική μου ζωή ή του παιδιού μου ή να δυσκολεύεται ένας συνάνθρωπός μας να περάσει…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απογοητευμένοι και απελπισμένοι από την στάση καταστηματαρχών εμφανίζονται πολλοί πολίτες.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυναίκα αναδεικνύει το ζήτημα των τραπεζιών καταστημάτων πάνω σε πεζοδρόμια. 

Τις φωτογραφίες τις τράβηξε η ίδια σε περιοχή του Δήμου Λεμεσού, με το ερώτημα κατά πόσον τους δίνει άδεια ο Δήμος να προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες. 

Το εν λόγω φαινόμενο είναι αισθητό όχι μόνο εντός του Δήμου Λεμεσού, αλλά σε ολόκληρο το νησί με τους καταστηματάρχες να παρεμποδίζουν την ελεύθερη διέλευση των πεζών στους πεζόδρομους.

Πολλές είναι οι φορές που οι πεζοί αναγκάζονται να μπουν μέσα στον δρόμο για να συνεχίσουν την πορεία τους καθώς τα τραπέζια και οι καρέκλες καταλαμβάνουν όλο το πλάτος του πεζοδρομίου.

Το πρόβλημα όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς πολλοί συνάνθρωποι μας με κινητικά προβλήματα, δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο στην ελεύθερη κυκλοφορία στα πεζοδρόμια.

Συγκεκριμένα η χρήστης αναφέρει στην ανάρτησή της: «Θέλω να ξέρω αν πράγματι ο Δήμος Λεμεσού δίνει άδεια για να βάζουν οι ταβέρνες τα τραπέζια τους πάνω στο πεζοδρόμιο και να αναγκαζόμαστε εμείς να κατεβαίνουμε στο δρόμο για να περπατήσουμε!! Δηλαδή να κινδυνεύει η δική μου ζωή ή του παιδιού μου ή να δυσκολεύεται ένας συνάνθρωπός μας να περάσει γιατί όπως μου είπε και ο κύριος πληρώνει άδεια για να βγάλει τα τραπέζια του έξω!!! Τα χρήματα πάνω απο τη ζωή μας! Έλεος ο κάθενας να κάνει ότι του συμφέρει με κίνδυνο τη ζωή μας!!Που μπορώ να το αναφέρω αλλά πραγματικά να γίνει κάτι και όχι να μας γράφουν;!!»

\

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE