ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την έβαλαν στο σπίτι γιατί πονούσε την κοιλιά της και τους ξάφρισε! – Εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη του ηλικιωμένου ζεύγους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την έβαλαν στο σπίτι γιατί πονούσε την κοιλιά της και τους ξάφρισε! – Εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη του ηλικιωμένου ζεύγους

Υπόθεση κλοπής από κατοικία, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, με θύματα, ζεύγος ηλικιωμένων, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε το Σάββατο 3/6 στην Αστυνομία,  την Παρασκευή 2/6 γύρω στις 16:30 το απόγυεμα, επισκέφθηκαν την οικία του ζεύγους στο χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας, Λινού, δύο γυναίκες.

Η μια γυναίκα ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα της οικίας, προφασιζόμενη πόνο στην κοιλιά. 

Το ηλικιωμένο ζευγάρι της επέτρεψε να μπει και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και λίγα λεπτά αργότερα, ενώ συνομιλούσαν με τη δεύτερη γυναίκα στην αυλή της οικίας τους, η πρώτη εξήλθε της οικίας, βιαστικά και αμέσως οι δύο γυναίκες απομακρύνθηκαν πεζές από την περιοχή.
 
Την επόμενη μέρα, γύρω στις 10:00 το πρωί., το ηλικιωμένο ζευγάρι μετά από έλεγχο, διαπίστωσε ότι έλειπαν όλα τα κοσμήματα που είχαν στην κοσμηματοθήκη τους, εντός του υπνοδωματίου τους.  
 
Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν οι δύο παραπονούμενοι, οι δύο γυναίκες, οι οποίες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, περιγράφονται μελαχρινές, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, ηλικίας 30 με 35 ετών.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE