Η βρετανική Αστυνομία συνέλαβε 38χρονο στο Χίθροου για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η βρετανική Αστυνομία συνέλαβε 38χρονο στο Χίθροου για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη (6/6) ότι συνέλαβε ένα άτομο στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου στο πλαίσιο των ερευνών της για την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε στάδιο στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα όπου σκοτώθηκαν 22 άτομα.

"Ο 38χρονος συνελήφθη ως ύποπτος ποινικών αδικημάτων που αφορούν τον Νόμο Περί Τρομοκρατίας, και παραμένει υπό κράτηση", είπε η αστυνομία της περιοχής του Μάντσεστερ σε ανάρτησή της στο Tweeter.

"Η σύλληψη είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων και δεν υπήρξε άμεσος κίνδυνος για το αεροδρόμιο", πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE