Λέτε να σκάσει τέτοια «βόμβα» στον ΑΠΟΕΛ; Μεγάλος παικταράς

Λέτε να σκάσει τέτοια «βόμβα» στον ΑΠΟΕΛ; Μεγάλος παικταράς

Ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εντάξει στην ομάδα ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και με ένα πολύ καλό όνομα αλλά και βιογραφικό.

Οι συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων, οι συμμετοχές σε ομίλους Champions League αλλά και Europa League σε συνδυασμό με τα έσοδα που έχει βάλει στα ταμεία κάνουν τους πρωταθλητές ικανούς να προσελκύσουν μεγάλα ονόματα με αποκορύφωμα τον Καβενάγκι πριν από δύο σεζόν

Δημοσίευμα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το gazzeta.gr κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για ένα πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή που όλοι θαυμάσαμε στα Ελληνικά γήπεδα με την φανέλα της ΑΕΚ. Δεν είναι άλλος από τον 32χρονο παικταρά Νάτσο Σκόκο.

Πρόκειται για μια λύση που θα δυναμώσει πολύ την ομάδα ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο μιας και σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιόητας πολλά ονόματα «μνηστήρων» για μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ που διαψεύδονται από την επίσημη «φωνή» της ομάδας.

Τι γράφει το δημοσίευμα: 

Ο Νάτσο Σκόκο λατρεύει τη Νιούελς, ωστόσο τα διοικητικά προβλήματα τον έχουν φτάσει στα όριά του. Μολονότι ο πρόεδρος Εντουάρντο Μπερμούδες είχε δηλώσει ανοιχτά προ δύο μηνών ότι «ο Νάτσο δεν πωλείται» και ο ίδιος ο παίκτης μέσω του περιβάλλοντός του δήλωνε συγκεντρωμένος στα του συλλόγου, η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδειξε ότι το γυαλί έχει ραγίσει. 

Ο «υδραυλικός» ωστόσο φαίνεται ότι δεν απασχολεί μόνο την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αργεντινή αρκετές ομάδες παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στη Νιούελς περιμένοντας στη γωνία. Κάποιες έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους και μία από αυτές είναι ο ΑΠΟΕΛ, άνθρωποι του οποίου φέρονται να έχουν κάνει ήδη επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ακόμα φυσικά είναι νωρίς για συμπεράσματα σχετικά με το μέλλον του, αφού και ο ίδιος ο Σκόκο τόνισε ξεκάθαρα ότι θα αποφασίσει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα στα τέλη Ιουνίου. Όμως όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ΑΕΚ δεν θα παίξει μόνη της...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE