Ελεγχόμενες εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

Ελεγχόμενες εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 7/6 σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Οι ελεγχόμενες εκρήξεις σημειώθηκαν αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε για δύο αυτοκίνητα τα οποία είχαν αφεθεί κοντά στις εγκαταστάσεις της νέας αμερικανικής πρεσβείας στη βρετανική πρωτεύουσα, διευκρινίζει η ανάρτηση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Πυροτεχνουργοί βρίσκονται στο σημείο, όπως και ασθενοφόρα, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί, γράφει ο Guardian, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

A cordon was set up (shown) around the cars and a nearby Waitrose was evacuated of shoppers by specialist officers 

Police dogs were scrambled to the scene (pictured). Metropolitan Police said they were called to Nine Elms, Wandsworth at 4.38pm to reports of two unattended vehicles

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Η νέα έρευνα της Rai Consultants για τον Alpha Κύπρου αποτυπώνει ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα, χαμηλή εμπιστοσύνη προς τα κόμματα και υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων. Με την προεκλογική περίοδο να αποκτά σταδιακά δυναμική, τα κόμματα καλούνται να κινητοποιήσουν τη βάση τους, να επαναπατρίσουν διαρροές και να πείσουν ένα εκλογικό σώμα που εμφανίζεται επιφυλακτικό, αν όχι αποστασιοποιημένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE