Έκπληξη: Πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός εισβάλλει στη «Γαλάτεια»!

Έκπληξη: Πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός εισβάλλει στη «Γαλάτεια»!

Μετά το «Βουράτε Γειτόνοι» και το «Λύκε λύκε είσαι εδώ» η Χριστίνα Παυλίδου ετοιμάζεται να συνεργαστεί και να πρωταγωνιστήσει σε σειρά μαζί με τη μητέρα της Άλκηστη Παυλίδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Tv Capuccino» το οποίο και έχουμε διασταυρώσει η πολύ γνωστή και δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός θα είναι η νέα προσθήκη στο καστ της σειράς εποχής που προβάλλει το Sigma και είναι χωρίς αμφιβολία η πιο επιτυχημένη τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για την «Γαλάτεια» η οποία πήρε εδώ και καιρό το πράσινο φως για 2ο κύκλο επεισοδίων και μάλιστα θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο με μια μεγάλη έκπληξη στους δέκτες μας.

Συγκεκριμένα η σειρά από το 1944 μεταφέρεται 10 χρόνια αργότερα και έτσι τα νέα επεισόδια θα βρουν τους πρωταγωνιστές λίγο πριν την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ.

Image result for ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE