Η νονά του Μάριου Πρίαμου ξεσπαθώνει: «Προβάλλεται συνεχώς ως ο Κύπριος εχθρός» - VIDEO

Η νονά του Μάριου Πρίαμου ξεσπαθώνει: «Προβάλλεται συνεχώς ως ο Κύπριος εχθρός» - VIDEO

Εκτός αυτού θεωρεί ότι κάποιοι παίκτες τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και προβολής...

Η νονά και θεία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μίλησε για τον Μαχητή του Survivor και ξέσπασε στην εκπομπή Όλα Καλά:

«Δεν αναφέρεται ότι ο Μάριος δεν είναι μόνο Κύπριος γιατί θέλουν να συσπειρωθούν οι Έλληνεςνα ψηφίσουν Έλληνα παίκτη, γιατί ο Κύπριος είναι ξένος. Προβάλλεται συνεχώς ως ο Κύπριος εχθρός. Ώστε να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες κάποιον Έλληνα παίκτη γιατί ο Κύπριος είναι ο ξένος. Ντροπή και κρίμα να τους θεωρούμε ξένους».

Τι είπε όμως για την 24ωρη ψηφοφορία και τι ανέφερε για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, που όπως τόνισε "έχει εμμονή με τον Μάριο"!

Δείτε το σχετικό βίντεο!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE