ΚΥΠΡΟΣ: Πληρώνονται για να βλέπουν ποδόσφαιρο! - Επιτηρητές που «βάζουν» στο γήπεδο οπαδούς χωρίς εισιτήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Πληρώνονται για να βλέπουν ποδόσφαιρο! - Επιτηρητές που «βάζουν» στο γήπεδο οπαδούς χωρίς εισιτήριο

Μεγάλα προβλήματα και ζητήματα εγείρονται από έκθεση αξιολόγησης για τους επιτηρητές των γηπέδων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», πολλά προβλήματα διαπιστώνονται μέσα από την έκθεση αξιολόγησης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τους επιτηρητές σταδίων.

Όπως αναφέρεται, επιτηρητές, αντί να ασκούν τα καθήκοντά τους επιτηρώντας του θεατές, παρακολουθούν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ενώ πολλές είναι και οι φορές που παρατηρήθηκαν φαινόμενα επιτηρητές να «βάζουν» μέσα στο γήπεδο κόσμο χωρίς να έχει στην κατοχή του εισιτήριο για τον αγώνα. 

Η «λίστα» προβλημάτων δεν τελειώνει όμως εδώ, με αρκετούς επιτηρητές όχι μόνο να παρακολουθούν τον αγώνα, αλλά και να εκδηλώνουν «με πάθος» την υποστήριξή τους σε κάποια ομάδα.

Παράλληλα αναφέρεται πως ομάδες «παραλείπουν» να πληρώσουν τους επιτηρητές.

Για την πάταξη των εν λόγω φαινομένων, η έκθεση προτείνει σωρεία ποινών και κυρώσεων, τόσο για τις ομάδες αλλά και για τους επιτηρητές.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE