ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΗΔΕΙΑ ΣΙΛΗΚΟΥ: Προσπάθησαν να κτυπήσουν τον ιερέα οι συγγενείς της θανούσης, ισχυρίζονται άτομα του περιβάλλοντος του πάτερ – Λόγος για έρανο εκκλησίας που δεν έχει σχέδια

ΚΗΔΕΙΑ ΣΙΛΗΚΟΥ: Προσπάθησαν να κτυπήσουν τον ιερέα οι συγγενείς της θανούσης, ισχυρίζονται άτομα του περιβάλλοντος του πάτερ –  Λόγος για έρανο εκκλησίας που δεν έχει σχέδια

Άτομο του περιβάλλοντος του ιερέα που θα πραγματοποιούσε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/6 την κηδεία γυναίκας στην εκκλησία του χωριού Συλίκου της επαρχίας Λεμεσού περιγράφει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, όπως διαρρέει από το στενό περιβάλλον του πάτερ, ο ιερέας έφτασε στην εκκλησία για να τελέσει την κηδεία της γυναίκας, όπου και αντιλήφθηκε πως οι συγγενείς της, έστησαν τραπέζι για εισφορές για ένα παρεκκλήσι, που όπως ισχυρίζεται, ούτε καν υπάρχουν σχέδια.

Στη συνέχεια ο ιερέας πλησίασε το τραπεζάκι της οικογένειας όπου εισέπρατταν τις εισφορές και τους ρώτησε για το κατά πόσον έχουν άδεια από την εκκλησιαστική επιτροπή για τον έρανο, για να του απαντήσουν, με επιθετικό τρόπο σύμφωνα με τις πληροφορίες, πως δεν χρειάζονται άδεια.

Ρωτώντας ο ιερέας τους συγγενείς το πώς θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα, οι συγγενείς απάντησαν «εν να σου πούμε στο τέλος».

Στη συνέχεια, και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ένας από τους συγγενείς της θανούσης, κινήθηκε επιθετικά προς τον ιερέα προσπαθώντας να τον κτυπήσει, με τους παρευρισκόμενους του χώρου να τον κρατούν.

Στην συνέχεια οι συγγενείς ζήτησαν από τον ιερέα να φύγει από την εκκλησία, καθώς είχαν συγγενικό τους πρόσωπο πάτερ που ήταν εκεί και θα πραγματοποιούσε εκείνος την κηδεία, με τον πρώτο να αποχωρεί από τον χώρο. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια ζητά εισφορές σε κηδείες χωρίς να παραδίδει τα χρήματα στον ναό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεζιλίκια σε κηδεία στη Συλίκου – Ιερέας έφυγε από την εκκλησία επειδή δεν θα έπαιρνε τις εισφορές- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Tέλος τα «ρεζιλίκια» με τα τραπεζάκια εισφορών και τους καυγάδες στις κηδείες – Τι αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top