ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε €80.000 από την εταιρεία που εργαζόταν – Χειροπέδες σε 51χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε €80.000 από την εταιρεία που εργαζόταν – Χειροπέδες σε 51χρονη

Πάνω από €80,000 κατάφερε να αποσπάσει μέσα σε σχεδόν τρία χρόνια 51χρονη από την Λεμεσό.

Στη σύλληψη 51χρονης κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε την Παρασκευή 16/6 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η σύλληψη διενεργήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εξασφαλίστηκε εναντίον της 51χρονης, μετά από σχετική καταγγελία από οικονομικού διευθυντή εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, της οποίας η 51χρονη είναι αντιπρόσωπος. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά από λογιστικό έλεγχο, που διενεργήθηκε στην εταιρεία, διαπιστώθηκε ταμειακό έλλειμμα στην 51χρονη, ύψους €83,839, για την περίοδο από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, μέχρι και την 24η Μαΐου 2017.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE