Το Υπουργικό διόρισε νέο Πρόεδρο του ΤΕΠΑΚ

Το Υπουργικό διόρισε νέο Πρόεδρο του ΤΕΠΑΚ

Νέος Πρόεδρος του ΤΕΠΑΚ διορίστηκε μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Δρος Πανίκος Φιλίπου.

Τον διορισμό του Δρος Πανίκου Φιλίππου στη θέση του νέου  Προέδρου του Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη του συνεδρία του την Τρίτη 20/6, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας.

Ο κ. Φιλίππου διορίζεται σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου, Στάθη Παπαδάκη, για περίοδο μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE