Αίσχος! Ντροπής πράγματα στον χώρο στάθμευσης του Μακάρειου Νοσοκομείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αίσχος! Ντροπής πράγματα στον χώρο στάθμευσης του Μακάρειου Νοσοκομείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι μπορεί να πει κανείς γι' αυτό το θέαμα, κυρίως όταν το βλέπεις έξω από κάποιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε γνωστή σελίδα στo Facebook, όπου γίνονται παρόμοιες καταγγελίες, φαίνονται αρκετοί οδηγοί να άφησαν τα οχήματά τους σε χώρο στάθμευσης αναπήρων (χωρίς να υπάρχει στο όχημα τους κάποια επισήμανση), έξω από το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Μπορεί αυτή η εικόνα να μην προκαλεί πλέον μεγάλη εντύπωση (κακώς), αφού καθημερινά βλέπουμε αρκετά παρόμοια περιστατικά σε πολλούς δημόσιους χώρους.

Ωστόσο, όταν αυτό το θέαμα, συμβαίνει έξω από κάποιο νοσοκομείο, αυτό πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίσει! 

Αντιλαμβάνεστε υποθέτω το γιατί …

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE