«Μένιο ψόφα» - Το μήνυμα στην ταμπέλα του καναλιού «Ε»

«Μένιο ψόφα» - Το μήνυμα στην ταμπέλα του καναλιού «Ε»

Ο Μένιος Φουρθιώτης το έχει σβήσει πολλές φορές, αλλά κάποιος το ξαναγράφει.

Τις φωτογραφίες ανέβασε ο Νάσος Γουμενίδης στο Gossiptv, ύστερα από την επίσκεψή του στο κανάλι Έψιλον, αφού ήταν καλεσμένος της Καινούργιου. Όπώς γράφει: «Και εκεί που έστριψα με το αυτοκινητό μου στην ειδική σήμανση που με οδηγούσε στο πάρκινγκ της εισόδου βλέπω μπροστά μου αυτό. «Ε»

Πάνω στην ταμπέλα του καναλιού ένα «Μένιο Ψώφα». Σκληρό πολύ το συγκεκριμένο σύνθημα, το οποίο έμαθα αργότερα πώς είναι σύνηθες για τον παρουσιαστή μιας και όσες φορές το έχει σβήσει άλλες τόσες κάποιοι το γράφουν.

Η κατάσταση βεβαίως δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τον Μένιο και μαθαίνω πώς έχει δώσει εντολή να κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων προς το παρόν… μιας και δεν έχει ακόμη εντοπίσει τον ηθικό αυτουργό αλλά και αυτόν που το γράφει…». 

Αποτέλεσμα εικόνας για μένιος φουρθιωτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE