Έξι μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα σε Απολλωνίστα για άσεμνη χειρονομία

Έξι μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα σε Απολλωνίστα για άσεμνη χειρονομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, καταδίκασε την Παρασκευή 23/6 25χρονο σε ποινή τριών μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της πρόκλησης ζημιάς σε αθλητικούς χώρους, ενώ του εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού έξι μηνών από τη Παρασκευή 23/6, από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού, για το αδίκημα της άσεμνης χειρονομίας σε αθλητικούς χώρους.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν στις 2 Απριλίου, 2016 στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στο στάδιο ΓΣΠ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE