Έξι μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα σε Απολλωνίστα για άσεμνη χειρονομία

Έξι μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα σε Απολλωνίστα για άσεμνη χειρονομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, καταδίκασε την Παρασκευή 23/6 25χρονο σε ποινή τριών μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της πρόκλησης ζημιάς σε αθλητικούς χώρους, ενώ του εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού έξι μηνών από τη Παρασκευή 23/6, από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού, για το αδίκημα της άσεμνης χειρονομίας σε αθλητικούς χώρους.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν στις 2 Απριλίου, 2016 στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στο στάδιο ΓΣΠ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE