Θύμα Τούρκων χάκερ η ιστοσελίδα της Ελληνικής Πρωθυπουργίας

Θύμα Τούρκων χάκερ η ιστοσελίδα της Ελληνικής Πρωθυπουργίας

Θύμα χάκερ από την Τουρκία έπεσε η πρωθυπουργία της Ελλάδας, οι οποίοι χάκαραν την ιστοσελίδα της εξαιτίας της αντίδρασης της Ελλάδας για την Αγία Σοφία.

Πρόκειται για μια ομάδα χάκερς που ονομάζονται Aslan Neferler Tim, οι οποίοι άφησαν το μήνυμα:
"Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κανείς να χάσουμε την υπομονή μας".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE