Προκλητική κίνηση απο τους Τούρκους – Μετά το Μπαρμπαρός, «κάρφωσαν» τη σημαία τους σε βράχο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλητική κίνηση απο τους Τούρκους – Μετά το Μπαρμπαρός, «κάρφωσαν» τη σημαία τους σε βράχο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και αφού το τουρκικό ερευνητικό σκάφος “Μπαρμπαρός” συνεχίζει κανονικά, μέχρι τις 30 Ιουνίου, τις παράνομες σεισμικές του έρευνες ανοιχτά του κόλπου της κατεχόμενης Αμμοχώστου, με τους διαπραγματευτές και τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αναχωρούν για τη νέα πενταμερή Διάσκεψη, μια νέα τουρκική πρόκληση στα ανοικτά της Κερύνειας προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Οι φωτογραφίες, των οποίων η λήψη πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017 και έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες, απεικονίζουν μια τουρκική σημαία «καρφωμένη» σε βράχο ανοικτά της Κερύνειας και συγκεκριμένα λίγο έξω από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με το χρήστη που ανέβασε τις εν λόγω φωτογραφίες, τα στιγμιότυπα αυτά τραβήχτηκαν στην παραλία που βρίσκεται το εξωκκλήσι του Αγίου Δημητριανού, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον “ΚΑΤΣΟΣΙΗΡΟ”, δηλαδή τον βράχο που πλέον πάνω του “κυματίζει” μια τουρκική σημαία.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Farosonair.com, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE