Προκλητική κίνηση απο τους Τούρκους – Μετά το Μπαρμπαρός, «κάρφωσαν» τη σημαία τους σε βράχο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλητική κίνηση απο τους Τούρκους – Μετά το Μπαρμπαρός, «κάρφωσαν» τη σημαία τους σε βράχο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και αφού το τουρκικό ερευνητικό σκάφος “Μπαρμπαρός” συνεχίζει κανονικά, μέχρι τις 30 Ιουνίου, τις παράνομες σεισμικές του έρευνες ανοιχτά του κόλπου της κατεχόμενης Αμμοχώστου, με τους διαπραγματευτές και τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αναχωρούν για τη νέα πενταμερή Διάσκεψη, μια νέα τουρκική πρόκληση στα ανοικτά της Κερύνειας προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Οι φωτογραφίες, των οποίων η λήψη πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017 και έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες, απεικονίζουν μια τουρκική σημαία «καρφωμένη» σε βράχο ανοικτά της Κερύνειας και συγκεκριμένα λίγο έξω από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με το χρήστη που ανέβασε τις εν λόγω φωτογραφίες, τα στιγμιότυπα αυτά τραβήχτηκαν στην παραλία που βρίσκεται το εξωκκλήσι του Αγίου Δημητριανού, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον “ΚΑΤΣΟΣΙΗΡΟ”, δηλαδή τον βράχο που πλέον πάνω του “κυματίζει” μια τουρκική σημαία.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Farosonair.com, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE