Ελεγχόμενες οι εκρήξεις που αναστάτωσαν τους κατοίκους της Λεμεσού

Ελεγχόμενες οι εκρήξεις που αναστάτωσαν τους κατοίκους της Λεμεσού

Καμία ανησυχία δεν πρέπει να προκαλεί ο θόρυβος εκρήξεων στην περιοχή Λεμεσού, καθώς πρόκειται για ελεγχόμενες εκρήξεις που πραγματοποιούν οι Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου από το πρωί της Τρίτης 27/6.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων, Sean Tully, οι ελεγχόμενες εκρήξεις από ειδικό πυροτεχνουργό γίνονται για καταστροφή παλιού και αχρησιμοποίητου οπλισμού και δεν θα πρέπει το κοινό να ανησυχεί.
 
Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 το απόγευμα της Τρίτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE