Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Με τον υδράργυρο να φλερτάρει με το 40αρι, η Κύπρος μοιάζει με καμίνι ενώ άπαντες αποζητούν τρόπους ανακούφισης από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Το κόμμα Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου υπενθυμίζει στο κοινό ότι εκτός από τους ανθρώπους, συνθήκες καύσωνα βιώνουν και τα ζώα, τόσο τα κατοικίδια αλλά και τα αδέσποτα.
Η δημοσίευση καλεί το κοινό να τοποθετήσει δοχεία με νερό έξω από σπίτια και χώρους εργασίας, αφού με τις θερμοκρασίες που επικρατούν τα αδέσποτα δύσκολα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε νερό.
Συγκεκριμένα η δημοσίευση αναφέρει «Προστατευτείτε από τον καύσωνα και προστατέψτε τα κατοικίδια σας.
Φροντίστε και τα αδέσποτα μας. Βάρτε λίγο νερό έξω από το σπίτι ή τη δουλειά σας.»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις